Mijnoranjevolvo.nl zoekt sponsors!

Van Galwy naar Fivemilestown

De laatste avond in Galway sloten we af met nog een paar highlights, waaronder een kort bezoek aan de kathedraal en een wandeling over de stadskade.

Na een heerlijk diner zijn we gaan slapen, om de volgende dag weer fris en monter op te staan.

De dag begonnen met een ontbijtje in onze kamer en toen gekeken, waar de volgende etappe naartoe zou gaan.  Dit werd Enniskillen, op weg naar Belfast.

Alweer een prachtige rit, echter met hele andere uitzichten. Het landschap is groener en glooiender, dan de bergen, die we in het westen hadden.

Koffietijd was in Carrick-on-Shannon, heerlijk in het zonnetje op een terras bij de rivier. We zagen daar veel huurboten liggen, klaar voor het hoogseizoen.

Aangekomen in Enniskillen, moesten we op zoek naar onderdak. Voor info zomaar een restaurantje binnen gelopen en de jongedame daar, was zo vriendelijk voor ons te gaan bellen.

Helaas, de ene na de andere B & B was vol en ook geen plek in het motel (er was niet heel veel in dat stadje......). De dame van het restaurant vertelde ons, dat een vriendin van haar

een hotel heeft in de plaats Fivemilestown , zo'n twintig kilometer verderop, gebeld en ja hoor daar konden we naartoe.

Een minidorpje met een paar straten, dat hotel met restaurant, een kerk en een paar winkeltjes. Prima gegeten en heerlijk geslapen.

 

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Reizen 2024
  • Lees 140 keer
Meer in deze categorie: « Galway Belfast »
terug naar boven