Mijnoranjevolvo.nl zoekt sponsors voor de Transamazonica 2016 Reis

Toncar

Toncar is in zijn meer dan 34 jarige bestaan uitgegroeid tot één van...

de meest veelzijdige bedrijven in de mobiliteitsbranche gevestigd in Zuid Holland.

Alles onder één dak

U kunt bij Toncar voor alle aspecten voor uw auto terecht. Zo zijn we gespecialiseerd in reparatie, onderhoud en levering van alle type auto’s. Daarbij hebben wij uitgebreide fabrieksinformatie en technische ondersteuning op elk gebied van uw auto. Op het gebied van occasions leveren wij elke auto nieuw of gebruikt uiteraard met alle fabrieksgaranties.

Ook op het gebied van schadeherstel kunnen wij u helpen in onze moderne schadewerkplaats.

Als u een exclusieve oldtimer heeft kunnen wij deze van A tot Z voor u behandelen, dus ook interieurherstel, –modificaties en rally preparaties.

Rally preparaties:

Sinds begin jaren 80 is Toncar actief in de rallysport. In het begin alleen in het prepareren van de auto’s en sinds begin 2000 bouwt Toncar ook rallyauto’s. De door ons gebouwde auto’s hebben meegedaan aan onder andere: de Tulpen Rally, de Amsterdam-Beijing Rally, de Winter Trial, SLS, East African Safari Rally, Rally of the Test en de Himalaya Trial.

 

Niet alleen voor het bouwen van auto’s, maar ook voor technische reparaties bent u aan het juiste adres bij Toncar. Gedurende het hele rally seizoen onderhouden wij de auto’s, waardoor u er zeker van bent dat u het seizoen probleemloos aan de rally’s kunt deelnemen.

Om deel te nemen aan een historische rally dient de auto in het bezit te zijn van een FIVA/FIA paspoort. Tijdens het bouwen of aanpassen van de rally auto houdt Toncar van begin tot eind rekening met de voorwaarden om dit paspoort te krijgen.

Voor meer informatie kijk op: www.toncar.nl

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)

Laat een reactie achter

terug naar boven