Mijnoranjevolvo.nl zoekt sponsors voor de Transamazonica 2016 Reis

Nieuwe Sponsor TUNAP

TUNAP, een van oorsprong Duitse leverancier van werkplaatschemie, geldt vandaag als servicepartner nummer 1 bij constructeurs, importeurs, dealers en werkplaatsen. Ons productassortiment omvat chemisch-technische producten voor onderhoud, reapratie en probleemoplossingen voor alle onderdelen van de auto: motor, remmen, carrosserie, airco-installatie en interieur.

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleveren van zowel innovatieve probleemoplossers als preventieve behandelingen. Zo zorgen de TUNAP producten er o.a. voor dat het brandstof- of aircosysteem van uw auto steeds in topconditie verkeren. De goede werking van de motor kan bijvoorbeeld te lijden hebben onder slechte brandstofkwaliteit, klimaatomstandigheden, vele korte ritten of filerijden.
Ook het belang van een optimaal functionerende airco wordt vaak onderschat: een slecht onderhouden airco kan een gevaar betekenen voor uw gezondheid: bacteriën, schimmels, pollen die tot in het interieur doordringen.
Door de regelmatige inzet van de TUNAP producten tijdens het onderhoud worden deze problemen vermeden, en blijft uw voertuig optimaal presteren!

TUNAP legt de focus tijdens de ontwikkeling steeds op kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu. Wilt u een onderhoud van uw wagen zonder dat er schadelijke inhoudsstoffen gebruikt worden, vraag dan steeds naar de TUNAP producten! Deze zijn getest door onafhankelijke instituten, zo is onze pollenfilterhuisreiniger als een van de weinige toegelaten door het Ctgb, zijn de brandstofsysteemreinigers TÜV-getest en hebben de Human Technology® onderhoudsproducten een NSF certificaat.

Voor meer informatie over TUNAP kunt u terecht op www.tunap.com

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)

Laat een reactie achter

terug naar boven

Laatste Nieuws